Köpvillkor – Hesselby Krukmakeri

Priser

Alla priser gäller exkl. frakt och är angivna i svenska kronor och inklusive moms. Vi förbehåller oss rätten till ändring av pris utan föregående information.

Returer och byten

Enligt distansavtalslagen har du rätt att ångra ditt köp eller byta din vara inom en period på 14 dagar efter att du har mottagit ditt paket. Du ansvarar för att vi får tillbaka varan oanvänd och oskadad. Kontakta oss alltid innan du returnerar din vara och ange vilken vara det gäller.

Du står själv för returfrakten vid ångrat köp eller byte och varan ska vara oanvänd samt befinna sig i samma skick som den gjorde vid leveransen. Skulle varan inte vara hel vid returen dras priset på varan av på återbetalningen.

Vi betalar tillbaka hela värdet på varan förutsatt att du gjort vad som står ovan och varan är hel vid returen. Det kan ta upp till 14 dagar innan du får pengarna tillbaka efter det att vi har mottagit din retur.

Variation i produkterna

Lera är ett naturligt material och hantverket innebär att alla angivna mått är ungefärliga och kan skilja en aning. Produkterna som är till salu i webbutiken är alla handgjorda och unika. Varje produktbild i butiken är riktgivande och alltså inte bilden på exakt den produkt du får, så små variationer kan alltså förekomma.

Hesselby Krukmakeri