Carin Rodebjer samarbete
Arbetar ni med fine dining och är intresserad av unik keramik för att presentera er mat på bästa möjliga sätt? 

Tillsammans kan vi ta fram ett eget koncept med formspråk och färger som är anpassade till just det ni vill presentera – möjligheterna är oändliga och det är fantasin som sätter gränserna.

page1image5936

UNIK SERVIS

Handgjord keramik besitter ett gediget hantverk med respekt för naturen. Människans hand syns i detaljerna och varje del är unik i sitt slag. Även om vi strävar efter likformighet, så är det omöjligt att göra två enheter som ser exakt likadana ut. Både storlek och färger varierar och bidrar till den levande helheten.

KVALITÉ

 

All keramik till det dukade bordet tillverkas i stengodslera och tål att användas i både ung, mikro och industridiskmaskin. Leran bränns till en temperatur mellan 1200-1300 grader vilket gör att porerna täpps igen, leran sintrar och materialet kan inte längre absorbera vatten. Jämfört med lergodslera så lämnar inte stengods några vattenringar på bordet och det går inte lika lätt flisor i materialet.

 Keramik till restauranger utsätts för stora påfrestningar vad gäller hanteringen av personal, diskmaskiner och kunder. Vår keramik drejas med hänsyn till dessa aspekter och vi hittar former och glasyrer som fungerar i er verksamhet.

Med vår bakgrund inom produkt- och varumärkesutveckling har vi ett tillvägagångssätt som förenar både upplevelse, estetik, hantverk  och ekonomi. Detta gör att vi tillsammans hittar en vinnande väg framåt som hjälper er verksamhet dit ni vill.

HANTVERK I SYMBIOS

Är ledord som ”lokalproducerat”, ”hållbarhet”, ”omtanke in i minsta detalj”, ”råvaror av högsta kvalité” och ”matupplevelse” något ni strävar efter? Låt ert mathantverk speglas i servisen ni serverar med. All keramik tillverkas i vår egen verkstad utanför Västervik, där varje keramikenhet passerar händerna hela 15 gånger och detaljsynas i varje steg innan den är helt färdig. Lera och glasyrer är förnyelsebara material från naturen. Keramiken i symbios med ert mathantverk bjuder på en unik upplevelse och ger kunden en härlig stund vid bordet – att längta till, uppleva och minnas.

Följande är några av de restauranger vi samarbetar med:

Restaurang Ekstedt
Restaurang Råkoko
Hesselby Slott
Brasserie Maison
People, Ekstedt, Rodebjer