Carin kommer ursprungligen från Gotland. Hon har under sin resa även bott i New York och skapat kläder som visats ibland annat Vogue. Sebastian är konditor och arbetar på restaurangen Oaxen i Stockholm. Anders är kock och arbetar på The Absolut Company, båda är med i det Svenska Kocklandslaget.
Meny
1 Ramslökssoppa serverad i blankgröna koppar med texten “CARIN” med drink serverad ur kopp med texten “RODEBJER”
2 Cesarsallad serverad på vita fat med guldkant, för att minnas tiden i New York med smalmat och guldkant på livet.
3 Beta med chips serverad i råa svartleraskålar med vitaliserad insida
4 Lamm serverat på vit spiraltallrik – inspiration från Marrakesh
5 Sorbet serverad på ett blankgrönt fat där sorbeten fasats nära kanten tillsammans med en blankgrön kanna för servering av sås
6 Salmbärdessert serverad i en blank vit skål med något kraftigare botten för att bättre behålla kylan, inspirerad av RODEBJERs mönster “Inyala Eucalyptus”
7 Chokladtallrik serverad på en mattsvart spiraltallrik
Avslutning med pralin och drink
2019 utnämndes Carin Rodebjer till Årets Designer av ELLE, läs hela intervjun här.